Seasons Gallery presents БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИЗЛОЖБА „ЗА СМИЛЕЦ !“
Opening: 18:30
Date: 26.06.2018 - 29.06.2018

Галерия „Сезони” от създаването си до сега не спира да организира благотворителни акции безвъзмездно. Този път Ви каним на 26 юни, вторник, 2018 г. да отнесете у дома си произведение на изкуството и да подадете ръка на д-р Смилец Йотов и неговото семейство. Всички приходи ще бъдат предоставени в негова помощ. Благородството, скромността, добротата и щедростта са особено важни добродетели. Пожелаваме на всички повече вяра в доброто и воля за добродетелност по между ни!  

Думи на организаторите Орлин Атанасов и Жоро Ткачов:  Нашият приятел Смилец Йотов малко го позакъса. Бе в болница в Германия. Възстановява се след 3 операции, от които втората и третата - спешни и много тежки. Престоят му се увеличи и ... се нуждае от финансова подкрепа. Той е зъболекар, но винаги е бил приятел с много художници. И когато можеше, беше и меценат. Сега ние организираме благотворителна изложба – не за да върнем жеста, а защото мислим, че така трябва.  Каквото се събере ще бъде в помощ за скъпото лечение. Спешността на лечението ни попречи да реагираме своевременно, но ето ни сега.Като художници можем да помогнем с дарение на наши картини. Надяваме се да ви харесат и да поискате да си купите някое от изложените произведения. Цените няма да са високи. Имаме подкрепата на Галерия „Сезони”,      и подкрепата на колегите: 

Величко МинековХристо НейковЗлатка Дъбова Нейко НейковГеорги ЧапкъновНиколай МайсторовСлави МинековАлекси НачевЖоро НачевНиколай АлексиевСтанимир ВидевИван МилевОлга ГерджиковаВенелин СъйновЕмилиан СтанкевРадослав ИлиевИво КаменовСветлозар ЗахариевРадослав Маринов – Реме Jr.Димитър ПопгеоргиевРомил КалиновИван ДодовГеорги ТкачовОрлин АтанасовТодор ТодоровДаниела ТодороваНачо КаменовПетринел ГочевНели ПушеваДора ПушеваЖоро АнтоновИвона Наумова

Pictures from opening